EFISI® ESTÈTICA I FUNCIÓ IMMEDIATA SOBRE IMPLANTS

QUÈ ÉS EL SISTEMA EFISI®?

El sistema EFISI®, estètica i funció immediata sobre implantes® és un tractament exclusiu de l’equip i el cirurgià de IDG, que permet reposar totes les dents d’una arcada amb implants en una sola sessió.

Aquest tractament té una durada aproximada de 4 hores, tot i que la sensació del pacient és la que han transcorregut uns 30 minuts, temps durant el qual el pacient està adormit. El nostre anestesista, especialitzat en sedació dental, s’encarrega de que el pacient dormi i gaudeixi d’una sensació agradable.

BENEFICIS

Procediment de curta durada Tècnica mínimament invasiva Implants de càrrega immediata Tractament definitiu, recupera la funció i l’estètica en un sol dia Aspecte natural de les teves dents

PER QUÈ REALITZAR ELS IMPLANTS A IMATGE DENTAL GIRONA?

SESSIÓ CLÍNICA
Realitzem un diagnòstic conjunt on intervenen metges, dentistes de diverses especialitats i protèsics. El benefici és que el pacient està sent tractat per professionals que tenen en el seu haver 25 anys d’experiències compartides i més de 20.000 implants col·locats.

EXPERIÈNCIA
25 anys d’experiència en implants. El director mèdic de IDG, Diego Linares ha realitzat númerosos casos d’EFISI®: Al voltant de 1.000 casos en els últims 12 anys, més de 100 casos realitzats i documentats entre 2017/2018.

QUALITAT DELS MATERIALS
Treballem amb 2 de la marques d’implants amb més reputació a nivell mundial (Nobel, Ace) i amb un dels millors Laboratori Protètics de Barcelona.
SEDACIÓ DENTAL
Disposem d’un equip de metges anestesistes fix, això ens permet oferir als nostres pacients el servei de sedació tots els dies de la setmana.

ÍNDEX DE FRACÀS I GARANTIA D'ÈXIT
El nostre índex de fracàs en implants és molt inferior a la mitjana de mercat. A més si hi ha alguna incidència nosaltres ens encarregarem de solucionar el problema sense cap cost per al pacient.

UTILITZACIÓ DE PLASMA RIC EN PLAQUETES (PRP)
El plasma ric en factors de creixement s’utilitza per a la regeneració de teixits i la recuperació de la funcionalitat de les zones afectades per traumatismes o malalties greus. Els seus principals efectes són la integració més ràpida de l’implant a l’os, el descens de la inflamació i el dolor, una reducció considerable de les complicacions del postoperatori i una millora de la cicatrització i els teixits que han de ser regenerat.

PROCEDIMENT

PRIMERA VISITA
A la primera visita, el dentista et realitza una exploració en boca, et pren unes fotografies i unes radiografies per tenir els màxims registres possibles del teu cas.
ESTUDI DEL CAS
Dentistes de diverses especialitats es reuneixen a la sessió clínica per estudiar tots els registres, acordar un diagnòstic i planificar un pla de tractament. En la majoria de les ocasions és necessari realitzar un escàner 3D de la boca.
MOTLLES
S’explica el tractament i es resolen tots els teus possibles dubtes. A continuació, es prenen uns motlles de la teva boca per realitzar la teva pròtesi fixa sobre implants. També hauries de presentar una analítica per l’anestesista.
SEDACIÓ
Et citem per a la intervenció. Abans de l’operació, el nostre anestesista es refereix a la sedació de la manera que es troba en un estat de relaxació profund similar al somni.
INTERVENCIÓ QUIRÚRGICA
Mentre estàs assegut, et retiren les dents naturals i et col·loquen els implants dentals. Un cop col·locats, es fixa la pròtesi sobre els implants.
CONTROL I REVISIÓ
Durant el primer any, es realitzaran revisions amb el dentista i també amb una neteja, per garantir una llarga durada del tractament. Passat l’any, es fan revisions anuals.

CASOS DE ÉXITO